SORU ve CEVAPLAR (Yazılabilir) > İnsan Kaynakları ve Personel

PERSONEL KAYIT İÇİN BAŞLANGIÇ MANTIĞI

<< < (2/2)

qbilay06:
 ;)
Ben  datalarımı oluşturmaya başlayayım o zaman. ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi formların kullanıldığı dosyalar daha profesyonel ve daha güzel göründüğü için az ya da çok halledeceğim bu olayı ((:
Bilgileriniz ve ilerisi için destek temenniniz için teşekkür ederim.
Saygılar...

Bülent Öztürk:
Başlamak bitirmenin yarısıdır. ;)

Kolay gelsin.
Saygılar...

ozg.murat:
buna benzer bir excel tablosunu yada bir kaç sayfayı birbirine bağlayarak kullanıyorum puantajı bir sayfada mesai ve avansları yine ayrı sayfalarda kişisel bilgileri ayrı bir sayfada ve sonuç sayfasında da düşeyara formülünü etkin olarak kullanarak listeden isim seçerek herkesin bilgilerine ulaşabiliyorum bunları forlarla yapabilmek programa görsellik ve daha kolay kullanılabilirlik katabilmek için uğraşıyor ve araştıryorum bu yüzden makrolarla ilgilenmeye başladım bu aşamada pratikte yardımcı olabilecek bilgiler rica edebileceğim yada nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum excelin ötesine kodlamalara sadece yüzeysel olarak kendi kaydedip kullandığım makrolarla geçtim ama user form açmayı bile bilmiyorum... bu arada exceli de sayın m.temel korkmazın hazırladığı excel derslerinden videolardan öğrendim şu an kitaplarını aldım ve inceliyorum...

lark:
Bülent Bey gayet güzel bilgiler vermiş, ancak nacizane fikrimi söylemek istedim.
Profesyonel görünümlü, 700 adet kayıt ve 35'er çeşit bilgiden oluşacak bir personel projesi için, Access kullanılması daha doğru gibi geliyor bana. Kodlama ve user formlar konusunda acemi iseniz, access'de çok daha kısa sürede oldukça profesyonel bir proje oluşturabilirsiniz diye düşünüyorum. Kullandığınız emek çok daha az olacaktır. Üstelik access de öğrenmiş olacaksınız.
Ama Excel'deki bilgimi geliştirmek istiyorum, excel'de kodlama öğrenmek istiyorum diyorsanız, sizin tercihiniz tabii ki.
Her şekilde kolay gelsin. :saygilar

kenany78:
MERHABA SN.ARKADAŞLAR
KISMINDA ÇALIŞAN ARKD.PERFORMANSINI EXCELDE TUTMAK İSTİYORUM. VE PROGRAM YAZMAYIDA BİLMİYORUM
BU KONUDA ELLERİNDE HAZIR BİR ÇALIŞMA OLAN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLER ŞİMDİDEN TŞK.EDERİM.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git