SORU ve CEVAPLAR (Yazılabilir) > Microsoft PowerPoint Soru, Cevap ve Örnekleri

Power Point Sunusunda Nesneleri Gizlemek

<< < (3/3)

ayaz323:

--- Alıntı yapılan: serul - 23 Aralık 2010, 11:54:03 ---Bülent Bey köprü arkadaşın işini çözmez. Başka hiçbir şekilde o sayfaya ulaşılmasını istemiyor. Sanırım arkadaş fizik / fen öğretmeni . Tek çözümü var bende kendi kurumumda ders anlatımlarında kullanıyorum;
topun atış hareketi falsh programında hazırlanıp powerpoint sunusuna bu flash gömülürse olabilir gibi. Veya başka bir powerpoint sunusundan çağırma denenebilir. Aynı sunuda olduktan sonra erişim sağ-sol-yukarı-aşağı yön tuşları ile sağlanır.

--- Alıntı sonu ---

Tam olarak şöyle izah edeyim.

Butona Tıkladığımda butona atanan sayfaya gitmesini istiyorum sadece butona tıklanıldığında.

ayaz323:

--- Alıntı yapılan: ayaz323 - 23 Aralık 2010, 21:29:04 ---Serkan Bey teşekkür ederim. Tam olarak dediğim gibi olmuş ama bunu nasıl yapıyoruz animasyonu ekleyebiliyorum fakat animasyon sırasında sırasıyla diğerlerini gizlemek istiyorum. nasıl yaptığınızı kısaca anlatırsanız çok makbule geçer. İlgilendiğiniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim tekrardan.

--- Alıntı sonu ---

Serkan Bey tekrar incelediğimde nasıl yaptığınızı anladım teşekkür ederim ellerinize sağlık.

ayaz323:

--- Alıntı yapılan: Bülent Öztürk - 23 Aralık 2010, 10:58:36 ---Elinize sağlık Serkan Bey.  :alkis
Düğmeyi seçip, sağ tıklayın ve Köprü ekleyin.
Köprü'de Yer İşaretleri'ne tıklayın.
Slayt Başlıkları altındaki 1.Slayt'ı seçin.

--- Alıntı sonu ---
Bülent Bey aradığımı buldum sizinle de paylaşayım sadece istediğim butona tıklayıp ilerlemesini sağlamak istiyorsak butona köprüyü atadıktan sonra o slayta iken "Animasyonlar" sekmesine gelip sağda "fare tıklatmasından" kutusundaki tiki kaldırmak ilginiz için teşekkür ederim. iyi akşamlar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git